berti sevil logo zwart

Case

Case: Het Vergroten van de Naamsbekendheid van Adbrains.nl in Rotterdam door Influencer Marketing

Wij geloven sterk in de kracht van influencer marketing om merken te laten groeien en hun doelgroep te bereiken. In deze case study zullen we ons richten op onze samenwerking met Adbrains.nl, een toonaangevend bedrijf op het gebied van Google Ads automatisering met behulp van AI. We zullen in detail treden over hoe influencer marketing heeft bijgedragen aan het vergroten van de naamsbekendheid van Adbrains.nl in Rotterdam.

De Uitdaging

Adbrains is een snelgroeiende startup in de wereld van online adverteren met Google Ads automatisering. Ze stonden voor de uitdaging om lokale bedrijven en ondernemers bewust te maken van hun innovatieve oplossingen.

Onze Aanpak

We wisten dat influencer marketing de perfecte strategie zou zijn om Adbrains te helpen hun boodschap in Rotterdam te verspreiden. Hier is hoe we te werk gingen:

  1. Lokale Focus: We begonnen met het identificeren van lokale influencers in Rotterdam met een sterke aanwezigheid en betrokkenheid in de zakelijke gemeenschap. Dit was cruciaal om de lokale doelgroep te bereiken.
  2. Influencerselectie: We kozen influencers die bekend stonden om hun expertise op het gebied van digitale marketing en online adverteren. Ze hadden reeds gevestigde geloofwaardigheid in de branche.
  3. Contentcreatie: In samenwerking met de influencers creëerden we waardevolle content die gericht was op Google Ads automatisering met behulp van AI. Dit omvatte informatieve video’s, blogposts en live-webinars.
  4. Lokale Evenementen: Om de betrokkenheid te vergroten, organiseerden we lokale evenementen in Rotterdam waar influencers Adbrains.nl presenteerden en hun kennis deelden over geautomatiseerde online advertenties.
  5. Authenticiteit en Geloofwaardigheid: We benadrukten het belang van authenticiteit in de boodschap van de influencers. Ze deelden hun eigen ervaringen met Adbrains.nl, wat bijdroeg aan de geloofwaardigheid.

Resultaten

Onze influencer marketingcampagne voor Adbrains.nl leverde aanzienlijke resultaten op:

  1. Lokale Bekendheid: Adbrains.nl werd snel erkend als een autoriteit op het gebied van Google Ads automatisering in Rotterdam. Bedrijven en ondernemers namen contact op voor advies.
  2. Toegenomen Interesse: Het aantal bezoeken aan de Adbrains.nl-website uit Rotterdam steeg aanzienlijk, wat resulteerde in meer leads en aanvragen.
  3. Positieve Feedback: Influencers ontvingen positieve feedback van hun volgers en deelnemers aan de evenementen. Veel bedrijven begonnen Adbrains.nl te gebruiken voor hun online advertentiebeheer.
  4. Lokale Samenwerkingen: De campagne leidde tot samenwerkingen tussen Adbrains.nl en lokale bedrijven in Rotterdam, wat de groei stimuleerde.
  5. Kennisdeling: De live-webinars en evenementen werden goed ontvangen in de zakelijke gemeenschap en droegen bij aan de educatie over Google Ads automatisering met behulp van AI.

Conclusie

Onze samenwerking met Adbrains.nl is een bewijs van hoe influencer marketing kan worden ingezet om de naamsbekendheid van een bedrijf in een specifieke regio te vergroten. Door lokale influencers in te zetten en waardevolle content te creëren, hebben we Adbrains.nl geholpen om zich te positioneren als een toonaangevende speler in Rotterdam.

Als u geïnteresseerd bent in hoe influencer marketing uw merk kan helpen groeien, neem dan gerust contact met ons op. We zijn vastbesloten om succesverhalen te creëren voor onze klanten, net zoals we hebben gedaan voor Adbrains.nl.